inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...
[ Llistat d'experiències ]

Agenda 21 escolar

El programa de l´Agenda 21 pretén conscienciar la població educativa sobre el fet que també es poden millorar aspectes de l´Agenda 21. Aquest programa s´adreça a tota la comunitat educativa, de forma directa, considerant com comunitat educativa el professorat, alumnat , famílies, AMPES, personal no docent (conserge, secretaria, personal de neteja) i altre personal docent (monitors de menjador, d´extraescolar, personal de reforç escolar , etc.).

El programa s´adreça a centres educatius, des de la llar d´infants fins els instituts, i tant a escoles públiques com concertades i privades de la població de Vilanova i la Geltrú (60.000 habitants aprox).

L´Agència Local de l´Energia ha de complementar l´Agenda 21 escolar en aspectes energètics. L´agència ha d´incidir amb la comunitat educativa en el següents àmbits:

Assessorament en matèria energètica: l´Agència oferirà a les escoles suport a l´hora d´adquirir productes més eficients.

Formació específica en temes energètics adreçada al professorat interessat: des de l´Agència s´oferirà als professors interessats informació relacionada amb la temàtica energètica, que posteriorment podran utilitzar a les seves aules.

Material didàctic de temàtica energètica: es proposa adquirir material que pugui ser utilitzat a l´aula. Aquest material aniria a la biblioteca municipal on tots els alumnes i professors, i qualsevol ciutadà, podria consultar-ho.

Conferències i xerrades sobre temes d´estalvi energètic: es proposa realitzar diverses xerrades i conferències, i fins i tot que algunes escoles puguin dedicar una setmana a parlar sobre temes d´energia.

Complementar el butlletí de l´Agenda 21: complementar el butlletí de l´agenda 21 amb notícies i iniciatives que fomentin l´estalvi energètic a les escoles.

Formulari

Nom de l'escola: (*)
Adreça: (*)
Telèfon: (*)
Correu electrònic: (*)
Persona responsable: (*)
Entradeta: (*)
Una frase curta per descriure l'experiència (màxim de 150 caràcters).
Resum de l'experiència: (*)
Fotografia:
La imatge introduida ha de ser jpg, gif o png.
La imatge introduida ha de tenir entre 80 i 800 píxels d'amplada.
La imatge haurà de ser de 250 píxels d'amplada com a màxim en el cas de ser un arxiu amb extensió .GIF
 
(*)Camps són obligatoris
 
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia