inici
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Campanyes...
Compartir cotxe

Pla de la bicicleta

Campanya estalvi d'aigua
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Presentació

Els principals objectius de l´Agència són el següents:

· Impulsar actuacions innovadores que fomentin la utilització d´energies renovables locals i l´augment de l´eficiència energètica per tal de motivar la societat envers la sostenibilitat energètica.

· Portar a terme realitzacions exemplars d´aprofitament de recursos locals i d´augment de l´eficiència energètica en cadascun dels principals sectors de la ciutat, per tal d´obrir el camí a les actuacions derivades que es puguin realitzar posteriorment en cada sector, seguint el model desenvolupat per l´Agència.

·Oferir informació, suport tècnic i assessorament en la gestió, a aquells sectors municipals que ho requereixin pel seu treball en matèria energètica.

·Promoure el paper actiu de la ciutadania envers un nou model energètic basat en un millor coneixement dels serveis energètics, l´accés a elements d´eficiència energètica i la pràctica conscient de l´estalvi energètic.

·Informar i assessorar en matèria energètica als ciutadans, als col·lectius, a les empreses i a les institucions que ho requereixin.