inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - III Jornades sobre energies renovables

21/03/2007
L´Agencia Local de l´Energia, amb el seu compromís d´impulsar les fonts d´energia renovables i l´estalvi energètic, per tal de combatre el canvi climàtic , la disminució de l´emissió de gasos d´efecte hivernacle, i l´aportació municipal en el compliment de Kyoto, organitza, conjuntament amb la UPC i empreses del sector, les III jornades sobre les energies renovables.

Les jornades tindran lloc els dies 28 i 29 de març, a la Sala d´actes de la Escola Politècnica de Vilanova i la Geltrú i en ella participaran representants de les principals empreses dedicades a les energies netes i de les institucions organitzadores. En continuïtat a les anteriors Jornades celebrades a la ciutat, aquestes jornades pretenen difondre i promocionar les energies renovables, i van adreçades al Gremi de constructors, empresaris, arquitectes, enginyers, altres tècnics i a la ciutadania en general.

Les xerrades ofereixen diverses propostes innovadores que aporten solucions més eficients per poder climatitzar les nostres llars.

Descarregar document
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia