inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - Els biocarburants presents a la Setmana de la Mobilitat

Els biocarburants presents a la Setmana de la Mobilitat --
24/09/2007
Els actes de celebració de la Setmana de la Mobilitat que, a VNG es concentraven durant el cap de setmana, van obtenir una gran resposta dels vilanovins i vilanovines.

La primera de les activitats, l´anomenada 'Operació ring-ring' va superar la participació de l´any passat, en unes vint-i-cinc persones. El divendres, dia 21 de setembre, al voltant de 180 persones van utilitzar la bicicleta per anar a l´estació de trens i van ser obsequiades amb un exemplar del Diari de Vilanova i una bossa d´articles cedida pels establiments de venda de material esportiu, Cicles Prieto i Bicicletes Paco.

El matí del dissabte va servir per promocionar la utilització del biodesel com a combustible alternatiu a la gasolina i al gasoil. L'operació 'Biocarburants', que va comptar amb la col·laboració de l'Agència local de l'energia, consistia en canviar cinc litres de biodiesel al 100%, per un litre d'oli vegetal. Les persones que van mostrar la seva tarja del Punt Net també van ser obsequiades amb els cinc litres de biocombustible, cedit per l´empresa Bionor.

En total es van repartir 2.000 litres de combustible biodièsel a canvi de més de 120 litres d'oli domèstic reciclat.

Les persones interessades en conèixer millor el biocarburants es poden dirigir a la pàgina web de l'Associació Catalana del Biodièsel http://www.acbiodiesel.net

El darrer dels actes que des de la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es van organitzat amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, va ser la cinquena edició de la 'Passejada amb bicicleta per Vilanova i la Geltrú'.
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia