inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - L´Agència local de l´Energia organitza el primer concurs d´aplicació de les energies renovables i l´ús eficiènt de l´energia

05/10/2007
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant l'Agència Local de l'Energia , organitza el primer concurs d'aplicació de les energies renovables i l'ús eficient de l'energia, adreçat als centres educatius i universitaris de la ciutat.

L'objectiu del concurs és aconseguir que la comunitat educativa dels centres de VNG s'interessin, coneguin, fomentin i investiguin sobre les energies renovables i la utilització de l'energia d'una forma més eficient.

El concurs s'ha establert en quatre categories en funció del nivell educatiu. Els treballs presentats al concurs podran ser estudis o aplicacions pràctiques que tinguin com a objectiu l'estalvi i l'eficiència energètica o la utilització de les energies renovables al propi centre educatiu o a la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

Es valorarà l'aportació aconseguida per fomentar la sensibilització davant el canvi climàtic, l'originalitat del projecte, l'estalvi energètic aconseguit, el grau d'aplicació a d'altres centres o a la ciutat, així com la implicació i la sensibilització del projecte, tant per part l'alumnat com de tota la comunitat educativa.

El jurat d'aquest concurs estarà format per respresentants de l'Agència Local de l´Energia, Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, l'Institut Català de l'Energia, Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de VNG, Associació d'Empresaris del Garraf, Gremi d'Instal·ladors del Garraf i Centre de Recursos Pedagògics de VNG.

Els premis, que s'estableixen segons la categoria, van des dels 200 als 1.500 euros.

Les propostes s'hauran de presentar o trametre per correu certificat a la seu de l'Agència Local de l'Energia, o al registre de l'Ajuntament, abans del 31 de maig de 2008.

Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia