inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - Presentació de les línies d´ajuts de l´ICAEN

22/05/2009
L'Institut Català de l'Energia (ICAEN) renova un any més el programa de subvencions per a iniciatives d'administracions, empreses i particulars que promoguin l'eficiència, l'estalvi energètic i l'ús de les energies renovables. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Agència Local de l'Energia (ALE), i l'ICAEN organitzen dimarts 26 de maig una jornada informativa, amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès (ADEG).

Tot i que la línia d'ajuts és oberta a qualsevol iniciativa, des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es fa incidència enguany sobre les empreses del territori per tal que s'informin de la possibilitat d'optar-hi. Per això s'ha cercat la complicitat de l'ADEG, compromesa en la difusió de les actuacions de sostenibilitat en els seus associats, que a més a més cedeix la seu per a l'acte de dimarts.

La sessió informativa serà a la tarda i comptarà amb dues ponències i un debat. A les 19 h la primera tinent d'alcalde i regidora de Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, i el president de l'ADEG, Xavier Cardona, obriran la jornada. Tot seguit s'exposarà la línia de subvencions en matèria d'estalvi i eficiència energètica, a càrrec d'Antònia Sentias, tècnic de transport de l'ICAEN. A continuació, el cap de l'Àrea d'Energies Renovables de l'ICAEN, Francesc Vidal, parlarà de les subvencions en matèria d'energies renovables. Finalment s'obrirà debat.

Per participar a la jornada informativa cal inscriure's gratuïtament a l'ALE, a través del mail energia@vilanova.cat. La sessió començarà a les 19 h i es preveu que acabi a les 20.30 h i tindrà lloc a la seu social de l'ADEG (c. de l'Àncora, 3, de Vilanova i la Geltrú).
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia