inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - LLIURAMENT DE DIPLOMES ALS AGENTS ENERGÈTICS D´EDIFICIS

LLIURAMENT DE DIPLOMES ALS AGENTS ENERGÈTICS D´EDIFICIS  --
26/07/2011
L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada del regidor de Medi Ambient, Jaume Munné, i del regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Ángel Gargallo, han lliurat aquest matí els diplomes d'aprofitament a les 17 persones que han realitzat el curs d'Agent Energètic.

Els participants, formats en aquest camp van ser seleccionats d'entre un total de 130 aspirants. D'aquests, tres han estat contractats per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per tal de desenvolupar la prova pilot del projecte a la ciutat.

Durant l'acte de lliurament dels diplomes el regidor de Medi Ambient, Jaume Munné, ha destacat la importància d'un projecte que ha permès la creació d'un nou perfil professional vinculat a l'àmbit de l'estalvi i l'eficiència energètica a l'edificació. El regidor ha dit també que la intenció final del curs "és ser capaços de propiciar l'estalvi energètic en els edificis municipals tal i com nosaltres fem a les nostres cases".

L'alcaldessa de la ciutat Neus Lloveras ha parlat de la formació continuada com a eina bàsica per aconseguir més possibilitats d'accedir al món laboral. "Aquest és un àmbit nou, i per tant és una nova manera de trobar noves oportunitats i millorar els mecanismes per accedir al mercat de treball". En aquest sentit, l'alcaldessa ha encoratjat als participants a seguir formant-se, tot desitjant-los que el curs els serveixi alhora de trobar una sortida professional.

El projecte, pioner a tot l'estat i subvencionat pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ha comptat amb la participació de diversos municipis catalans Terrassa, Sabadell, Hospitalet, Rubí, Sant Just Desven i Vilanova i la Geltrú, així com diverses entitats i organismes oficials. En el cas de la nostra ciutat, el projecte ha estat coordinat per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Agència Local de l'Energia.
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia