inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - La Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú s´estrena amb èxit

La Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú s´estrena amb èxit --
11/06/2012
Al llarg del matí de diumenge s'ha celebrat la primera edició de la Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú amb un gran èxit de públic, participació i expositors. La Fira Ambiental, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dins el programa d'actes de la Setmana del Medi Ambient, ha ocupat un total de 12.000 metres quadrats a l'aire lliure, distribuïts en diversos espais com la plaça de les Neus, la plaça de les Cols, la plaça Llarga i la plaça de les Casernes.

La plaça de les Neus ha acollit l'Espai de l'Energia, amb una mostra molt àmplia i espectacular de més d'una vintena d'expositors. S'han pogut veure vehicles elèctrics de tota mena, cuines solars, i tot tipus d'energies renovables.

L'Agència Local de l'Energia ha estat present en aquest espai oferint al nens i nenes un taller de com muntar un petit molinet de vent. Una de les altres actuacions que s'ha fet ha estat el concurs per trobar als 15 vilanovins i vilanovines que durant dos mesos disposaran al seu habitatge, d'un aparell per poder veure el seu consum energètic de l'ectricitat, actuacó que s'enmarca dins de la Setmana de l'Energia que té lloc del 18 al 22 de juny.

La plaça de les Cols ha ofert un espai per l'artesania d'autor; i a la plaça Llarga s'han instal·lat els racons d'activitats de l'Agenda XXI Escolar. Finalment, la plaça de les Casernes ha tornat a acollir una nova edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi que, en aquesta ocasió ha doblat el nombre de participants amb més de 200 taules. El Mercat ha seguit comptant amb una Oficina de Canvi Local per poder utilitzar la moneda social de la ciutat, La Turuta.

Podeu veure un ampli àlbum de fotografies de la Fira Ambiental clicant AQUÍ
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia