inici
Notícies...
L´AGÈNCIA LOCAL DE L´ENERGIA PROMOU UNA MARATÓ ENERGÈTICA
[+ info]
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A ...
[+ info]
[històric de notícies]
agenda 21 escolar
Experiències...

Notícies - L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR

L´AGENCIA LOCAL D´ENERGIA PROMOU UNA MARATÖ PER REDUIR EL CONSUM A LA LLAR
04/05/2016
Tot ja està preparat per a que BlauVerd, la fira del Mar i del Medi Ambient de Vilanova i la Geltrú, comencí a caminar aquest cap de setmana. Podeu consultar la programació completa de la Frra BLAUVERT

Una de les activitats més destacades a la programació serà la Marató per reduir el consum a la llar. Durant dissabte i diumenge, tècnics de l'Agència Local de l'Energia i estudiants de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria participaran en l'activitat que pretén que els ciutadans puguin entendre el funcionament d'una factura elèctrica. Aquest coneixement els permetrà saber si és poden beneficiar d'alguna bonificació en el rebut elèctric, si la potència contractada és la més adequada, o de quina manera evolucionen les tarifes elèctriques. Cal destacar que saber el funcionament de la factura comporta un estalvi econòmic per l'usuari, i un estalvi medi ambiental per la ciutat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'Agència Local d'Energia i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria Epsevg promouen aquesta iniciativa.
Tots aquells ciutadans interessats en consultar com funciona la factura energètica ho podran fer apropant-se a l'estand de l'Agència Local de l'Energia, situat a la rambla de la Pau. Els horaris d'atenció seran de les 10 a les 13.30 h i a la tarda de les 17 a les 20.30 h. Les persones rebran un tracte personalitzat per aquest motiu és indispensable que per poder fer un diagnosis el més precís possible vinguin amb una, o més d'una, factura d'electricitat de la seva llar i, si és possible, que aquesta sigui recent.
Agència Local de l'Energia
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

C/Bonaire 1
Tel.: 93 814 00 00. Fax: 93 814 24 25
http://www.vilanova.cat · energia@vilanova.cat
disseny + programació web: meddia